Danubius Hotel Arena

Ifjúság útja 1-3., 1148 Budapest, Magyarország, Telefon: +36 1 889-5282, E-mail: arena.fitness@danubiushotels.com

Masszázsok

A Danubius Hotel Arena megújult környezetben, bővített masszázs kínálattal várja edzés után kifáradt, lazulni vágyó vendégeit.

Általános kezelések           

TALPMASSZÁZS
Nem azonos a talpreflex masszázzsal. Gyengéd, általános jellegű kényeztetés a megfáradt, cipőbe zárt láb számára, melyben a svédmasszázs technikákat a lábfejre, bokára és a lábujjakra koncentrálják. Javítja a vérkeringést és segíti a lábfej és a boka környékének ellazulását, valamint feszültségoldó hatása is van. Javasolt nehéz nap vagy fárasztó utazás után.
20 perc                    4.900 HUF

FEJ- ÉS NYAKMASSZÁZS
Kiterjed a váll, a nyak és az arc, hölgyeknél a dekoltázs masszázsára. Oldja a stresszből, rossz tartásból eredő izomgörcsöket. Javítja a keringést, ezáltal az agy vérellátását, csökkenti a fejfájást. Az arcon pontnyomással, valamint finom simító mozdulatokkal végzett masszázs tonizálja a mimikai izmokat, feszesíti a bőrt. Elősegíti a relaxálást. Finom olajjal, vagy hidratáló, bőrfeszesítő krémmel végezzük.
20 perc                    4.900 HUF
FRISSÍTŐ/ RELAXÁLÓ AROMAMASSZÁZS
A svédmasszázs technika és a serkentő hatású illóolajakat tartalmazó masszázsolaj keveréke hatékonyan javítja a vérkeringést, a szövetek oxigénellátását és az izmok rugalmasságát, továbbá felfrissíti az egész testet.

20 perc                    4.900 HUF
40 perc                    6.900 HUF

SPORTMASSZÁZS
A svéd masszázstechnika elemeit alkalmazó teljes test masszázs. Célja az izmok felélénkítése, stimulálása és ellazítása. A masszőr ezért a kezelés alatt gyúrást és finom ütéseket is alkalmaz. Kiválóan alkalmas sportot és rendszeres testmozgást végzők számára.

20 perc                    4.900 HUF
40 perc                    6.900 HUF
   
RELAXÁLÓ AROMAMASSZÁZS
Lassú, finom, simító mozdulatoké a főszerep, melyek oldják a stressz által okozott izomfeszességet. A kezelés során relaxáló olajkeveréket használnak, melyek a bőrön át felszívódva kiválóan kiegészítik a masszázs nyugtató hatását. Alkalmas az ízületek és szövetek merevségének csökkentésére, az izmok rugalmasságának fokozására, a vérkeringés javítására és a felhalmozódott feszültségek oldására. A masszázs időtartamát a vendég határozza meg: általában 20 perces időszakok vásárolhatók, melyek kívánság szerint meghosszabbíthatók.

20 perc                    4.900 HUF
40 perc                    6.900 HUF

DE LUXE MASSZÁZS
Az 50 percig tartó, illóolajokkal (borsmenta, citromolaj, rozmaring) kiegészített frissítő masszázs a megújulás valódi élményét nyújtja, hiszen megszünteti a fáradt izmok feszességét, a vér- és nyirokkeringés fokozásával segíti a szervezetben lerakódott salakanyagok kiürülését.

50 perc                    8.900 HUF

ROYAL MASSZÁZS
Egyenletes, simító kézmozdulatokkal végzett, teljes testet átmasszírozó relaxációs masszázs, mely relaxációs arc- és fejmasszázzsal fejeződik be. Alkalmas az ízületek és szövetek merevségének csökkentésére, az izmok rugalmasságának fokozására, a vérkeringés javítására és a felhalmozódott feszültségek oldására. Hatását a kezelés során használt különböző illóolajok tovább fokozzák.

50 perc                8.900 HUF

Szépségápolás & Wellness


RELAXÁCIÓS ARC- és FEJMASSZÁZS
Az akupresszúrás nyomáspontokon finom pumpáló mozdulatokat végeznek, végighaladva az arcon, a fejen, a nyakon és a stressz hatására fájdalmasan feszülő vállövi izmokon. A gyengéd, mégis határozott mozdulatok finoman oldják a feszültséget. A kezelés ajánlott egy stresszes nap végén, illetve hosszú utazás vagy számítógépes munkavégzés miatti fájó nyak esetén.
20 perc                4.900 HUF

MÉZES-CSOKOLÁDÉS  MASSZÁZS
Ebben az egyetlen kezelésben ötvözzük a hagyományos szárazkefe masszázs, valamint a csokoládé-méz relaxáló masszázs áldásos hatásait. A kezelés teljes testre valamint kívánság szerint a has területére is kiterjed. Hagyományos szárazkefe masszázs gyors, intenzív mozdulataival kezdjük a kezelést. Az így előkészített bőrre felvitt csokoládés-mézes masszázs krém hatékonyan fejti ki bőrtápláló, antioxidáns hatását. A kezelést követően legalább egy órát tartózkodjon az uszodától és a vizes kezelésektől, hogy a termék maximálisan kifejthesse jótékony bőrápoló hatását. Bőre nemcsak bársonyosan simává, de ellenállhatatlan csokoládé illatúvá válik a kezelés végére.

50 perc                9.900 HUF

NYIROKMASSZÁZS
A nyirokrendszer rendkívül fontos szerepet játszik a méreganyagok és baktériumok testből történő eltávolításában. A masszázs során finom pumpáló mozdulatokat alkalmazva enyhe nyomást fejtünk ki, serkentve ezáltal a nyirokcsomók működését. A masszázs a nyak nyirokrendszer által behálózott részén kezdődik, majd ezt követen lassan a test alsóbb célterületei irányában folytatódik. A nyirokdrenázstól eltérően (amelyet fizioterapeuták végeznek komoly panaszok esetén) a nyirokmasszázst végezheti az erre kiképzett terapeuta vagy kozmetikus is cellulit-kezelés vagy méregtelenítési program részeként.

50 perc                8.900 HUF

FORRÓ-GURIGA HÁTMASSZÁZS
A masszőr két feltekert és meleg vízbe mártott törölközőt speciális technikával, határozott mozdulatokkal végiggörget a nyakon, a vállakon és a háton, le egészen a keresztcsontig. A törölközők melegét használjuk a hátizom merevség és a hátfájás megszüntetésére. Alkalmazható más standard masszázstechnikák helyett, illetve más relaxációs és masszázs technikák kiegészítésére (lásd: Dolce Vita masszázs).

20 perc                4.900 HUF

DOLCE VITA MASSZÁZS
A kezelés egy lassú, simító mozdulatokból álló, ellazító hatású illóolajokkal kombinált relaxáló aromamasszázzsal kezdődik (lásd: Relaxáló aromamasszázs). Ezt követi a 20 perces forró-guriga hátmasszázs (lásd: Forró-guriga – lazító hátmasszázs), melyet két feltekert és forró vízbe merített törölköző segítségével végeznek. A masszázs a hátra terjed ki: a masszőr a törölközők melegét használja ki, miközben a törölközőket speciális görgetési technikával, egyetlen határozott mozdulattal végiggörgeti a nyakon, a vállakon és a háton, le egészen a keresztcsontig. A kezelés relaxáló hátmasszázzsal ér véget. A kétféle kezelés együttesen
fokozza az izmok rugalmasságát, javítja a vérkeringést, oldja a hátban felgyűlt érzelmi stresszt, és enyhíti a hátizmok feszültségét és fájdalmait.

50 perc                8.900 HUF

 

Premier Fitness bérlettel rendelkező vendégek 10% kedvezményben részesülnek a masszázsok árából.

Időpont foglalásért és további információért hívja a Danubius Hotel Arena Premier Fitness recepcióját.

 

 

 

 

Ifjúság útja 1-3., 1148 Budapest, Magyarország, Telefon: +36 1 889-5282
E-mail: arena.fitness@danubiushotels.com,
GPS Koordináták: N 47°30'2" E 19°6'14"
 

SZÉP kártya | Árlista | Bérletigénylés | Danubius termékek | Támogatóink | A-tól Z-ig | Törzsvendégprogram | Versenyek  | Egészség kalkulátorok | KedvezményekFÓRUM | Adatvédelem | Karrier | Jooble | Kapcsolat

© Danubius Zrt. 1051 Budapest, Szent István tér 11. info.premier@danubiushotels.com