Danubius Hotel Arena

Ifjúság útja 1-3., 1148 Budapest, Magyarország, Telefon: +36 1 889-5282, E-mail: arena.fitness@danubiushotels.com

Masszázsok

A Danubius Hotel Arena megújult környezetben, bővített masszázs kínálattal várja edzés után kifáradt, lazulni vágyó vendégeit.

FRISSÍTŐ / RELAXÁLÓ AROMAMASSZÁZS
A svédmasszázs technika és a serkentő hatású illóolajakat tartalmazó masszázsolaj keveréke hatékonyan javítja a vérkeringést, a szövetek oxigénellátását és az izmok rugalmasságát, továbbá felfrissíti az egész testet.
25 perc    4.000 HUF
50 perc    7.000 HUF 

SPORTMASSZÁZS
A svéd masszázstechnika elemeit alkalmazó teljes test masszázs. Célja az izmok felélénkítése, stimulálása és ellazítása. A masszőr ezért a kezelés alatt gyúrást és finom ütéseket is alkalmaz. Kiválóan alkalmas sportot és rendszeres testmozgást végzők számára.
20 perc    4.300 HUF
50 perc    7.200 HUF

TALPMASSZÁZS
Nem azonos a talpreflex masszázzsal. Gyengéd, általános jellegű kényeztetés a megfáradt, cipőbe zárt láb számára, melyben a svédmasszázs technikákat a lábfejre, bokára és a lábujjakra koncentrálják. Javítja a vérkeringést és segíti a lábfej és a boka környékének ellazulását, valamint feszültségoldó hatása is van. Javasolt nehéz nap vagy fárasztó utazás után.
20 perc    3.000 HUF

 

Medical Wellness

HÁTMASSZÁZS ROZMARINGKRÉMMEL
20 perc    4.300 HUF

FEJ- ÉS NYAKMASSZÁZS
Kiterjed a váll, a nyak és az arc, hölgyeknél a dekoltázs masszázsára. Oldja a stresszből, rossz tartásból eredő izomgörcsöket. Javítja a keringést, ezáltal az agy vérellátását, csökkenti a fejfájást. Az arcon pontnyomással, valamint finom simító mozdulatokkal végzett masszázs tonizálja a mimikai izmokat, feszesíti a bőrt. Elősegíti a relaxálást. Finom olajjal, vagy hidratáló, bőrfeszesítő krémmel végezzük.
15 perc    3.000 HUF

ROZMARINGOS KRÉMPAKOLÁS
20 perc    1.500 HUF


Szépségápolás & Wellness

LÁVAKÖVES MASSZÁZS
Különleges illóolajak, felmelegített lávakövek és simító, gyengéd mozdulatok… Évezredes keleti hagyományok mai változata. A kövek sokáig megtartják hőmérsékletüket, így az illóolajak könnyebben jutnak be a felhevített bőrbe. A kövekkel végzett masszázst lágy, simító mozdulatokkal végzett beolajozás előzi meg, majd levezetésként a meleg köveket a test fontos energiapontjaira helyezik, és rövid időre otthagyják. Jótékony hatású hátfájdalmak, rossz vérkeringés és stressz esetén.
50 perc               7.500 HUF
75 perc             10.000 HUF

FORRÓ-GURIGA
A masszőr két feltekert és meleg vízbe mártott törölközőt speciális technikával, határozott mozdulatokkal végiggörget a nyakon, a vállakon és a háton, le egészen a keresztcsontig. A törölközők melegét használjuk a hátizom merevség és a hátfájás megszüntetésére. Alkalmazható más standard masszázstechnikák helyett, illetve más relaxációs és masszázstechnikák kiegészítésére.
15 perc    3.400 HUF

DOLCE VITA MASSZÁZS
A kezelés egy lassú, simító mozdulatokból álló, ellazító hatású illóolajokkal kombinált relaxáló aromamasszázzsal kezdődik. Ezt követi a 20 perces forró-guriga hátmasszázs, melyet két feltekert és forró vízbe merített törölköző segítségével végeznek. A masszázs a hátra terjed ki: a masszőr a törölközők melegét használja ki, miközben a törölközőket speciális görgetési technikával, egyetlen határozott mozdulattal végiggörgeti a nyakon, a vállakon és a háton, le egészen a keresztcsontig. A kezelés relaxáló hátmasszázzsal ér véget. A kétféle kezelés együttesen
fokozza az izmok rugalmasságát, javítja a vérkeringést, oldja a hátban felgyűlt érzelmi stresszt, és megszünteti a feszültséget és fájdalmat.
50 perc    6.800 HUF

RELAXÁlÓ ARC- ÉS FEJMASSZÁZS
Az akupresszúrás nyomáspontokon finom pumpáló mozdulatokat végeznek, végighaladva az arcon, a fejen, a nyakon és a stressz hatására fájdalmasan feszülő vállövi izmokon. A gyengéd, mégis határozott mozdulatok finoman oldják a feszültséget. A kezelés ajánlott egy stresszes nap végén, illetve hosszú utazás vagy számítógépes munkavégzés miatti fájó nyak esetén.
15 perc    3.000 HUF

SZÁRAZ KEFE BORKRÉM MASSZÁZZSAL
A félkemény sörtéjű kefével végzett simító mozdulatok hatására javul a bőr vérkeringése, egyúttal szinte leradírozzák a felső, elhalt hámsejteket, amitől a bőr kisimul és alkalmassá válik pakolások, krémek teljesebb befogadására. Éppen ezért gyakran használják bizonyos pakolások előtt. Máj- és veseműködést fokozó hatása miatt alkalmazható méregtelenítő és cellulitisz elleni kezelések részeként is.
40 perc    5.500 HUF

Premier Fitness bérlettel rendelkező vendégek 10% kedvezményben részesülnek a masszázsok árából.

Időpont foglalásért és további információért hívja a Danubius Hotel Arena Premier Fitness recepcióját.

Ifjúság útja 1-3., 1148 Budapest, Magyarország, Telefon: +36 1 889-5282
E-mail: arena.fitness@danubiushotels.com,
GPS Koordináták: N 47°30'2" E 19°6'14"
 

SZÉP kártya | Árlista | Danubius termékek | Támogatóink | A-tól Z-ig | Törzsvendégprogram | Versenyek  |  KedvezményekFÓRUM | Adatvédelem | Karrier | Kapcsolat

© Danubius Zrt. 1051 Budapest, Szent István tér 11. info.premier@danubiushotels.com