A-Z-ig
  hírlevél
Akciós ajánlatok - Hírlevél
cégeknek kedvezmények klubkereső órarend kereső
A-Z-ig

Ezen az oldalon segítséget nyújtunk tájékozódni az órarendekben található csoportos foglalkozások jelentésében:


ZUMBA: Új aerobic őrület!
Több táncot összesít egyben, igazi dance aerobic. A zumba főleg salsa, mambó és más dél-amerikai tánclépéseken alapszik, de szinte az összes latin ritmussal  - salsa, merengue, cumbia, quebradita, reaggeton, samba, axé, flamenco, hastánc - találkozhat. Dél-Amerikában, Közép-Amerikában és időnként Afrikában érezheti magát a zumbázó a teremben, ahol harsog a hangfalakból a távoli helyeket megidéző zene.


Vízi torna:  
Minden Danubius Premier Fitnessben! Kellemes hangulatú zsírégető edzés speciális kézi súlyzókkal, leegyszerűsítve: az úszómedencében zenére tartott aerobic óra. Csökkenti az ízületek megterhelését, és rendkívül szórakoztató. Nem csak úszni tudóknak!


Alakformáló aerobic:
Bemelegítés után mozgatja át a szervezetet súlyzók, kötelek és saját testsúly segítségével, amivel növeli az izmok tónusát. Az óra könnyed nyújtással fejeződik be.


Step aerobic:
Fergeteges ritmus, dinamizmus és táncos koreográfiák jellemzik ezt az órát. Egy órás felszabadult mozgást ígér, különös tekintettel a comb és a farizmok formálására, anélkül, hogy ezt közben észrevennénk. Kitűnő zsírégető és a szív-légző szervrendszerre gyakorolt pozitív hatása miatt nem véletlenül tartozik az alap aerobic irányzatok közé.


Zsírégető kondi:
Mint minden aerobic óra ez is dinamikus bemelegítéssel kezdődik, majd kemény erősítés, amely megdolgoztat minden izomcsoportot, súlyzók, gumiszalagok segítségével. Az óra legkellemesebb része a nyújtás, amivel levezetnek a résztvevők.


„Túlélés” Csabival:
Csabi saját tapasztalata alapján összeállított kardio és erősítő edzésprogram.


Fitt-Bike:
Ezt az órát elsősorban edzett vendégeink részére ajánljuk. Komoly állóképességi edzés. 40 percen keresztül őrült kerékpározás a speciális kerékpárokon. Majd 20 perces nyújtás, lazítás a rugalmasság megőrzéséért.


Jóga:
A jóga segítségével a lelki egyensúly és az egészség könnyebben fenntartható. Ám a jógának nem az a fő célja, hogy fönntartsuk az egészséget, ez csupán eszköz, szükséges állapot ahhoz, hogy a szellem a megismerés magasabb régióiba emelkedhessen.


Gerinctorna:
Kellemes hangulatú, alacsony intenzitású preventív és szinten tartó elsősorban a gerincre koncentráló de az egész testre kiterjedő erősítő és nyújtó edzés. Az ülő foglakozásúak részére kifejezetten ajánlott, mivel a fokozatosan kialakuló gerincproblémákat kezeli, megszünteti.


Pilates:
a Pilates az erővel, testtartó izmok kondicionálásával összhangban nyújt fegyelmezett egyensúlyt testnek és léleknek egyaránt.


Kerékpártúra: A hévízi Danubius Premier klubunktól indul áprilistól októberig olyan csoportos, vezetett kirándulás melynek során a környék látnivalóival ismerkednek meg a résztvevők saját vagy a szállodában bérelt kerékpárokkal. Útvonalak: Balaton-part, Festetics Kastély Keszthelyen, Gyöngyösi Betyárcsárda, Vitorláskikötő, stb. Kellemes tempóban általában két kisérővel - létszámtól függően. Minden túra közben legalább egy "kávészünettel" egy kellemes, szép panorámájú helyen! A program  időtartama kb 2-3 óra


Gyalogtúra:
  Egész éven át Hévíz környékén 2-4 órás túrák vezetővel, s minden alkalommal valamely vendéglátóhelyen pótoljuk megfogyott energiánkat útközben. Táv: 6-12 km kellemes, de nem sétatempóban. Danubius Health Spa Resort Hévíz bérletesei előnyben.


Nordic Walking:
 A hévízi szálloda képzett trénerével oktatáson és túrán vehetnek részt az érdeklődők! Trénereink Ausztriában szerezték oktatói végzettségüket az NWO (Austria Nordic Walking Organization) által szervezett kurzuson. Minden alkalommal egy rövid tájékoztató és szisztematikusan felépített gyors oktatási mechanizmus után túrázunk 1,5-2 órát a hévízi tó környékén. 
 


SZÉP kártya | Árajánlatkérés | Bérletigénylés | Danubius termékek | Támogatóink | A-tól Z-ig | Törzsvendégprogram | Egészség kalkulátorok |
Válassza az egészséget  | KedvezményekFÓRUM | Adatvédelem | ÁSZF | Karrier | Kapcsolat | Hírlevél feliratkozás

© Danubius Zrt. 1051 Budapest, Szent István tér 11. info.premier@danubiushotels.com
Az Ön neve*
E-mail*
Telefonszám*
Preferált klub*
Kedvezményes próbalátogatáson szeretnék részt venni 

Kedvezményes próbalátogatáson értékesítőinkkel történt előzetes időpont egyeztetést követően vehet részt.
A kedvezményes próbalátogatás időpontjával kapcsolatban telefonon keressük fel.
Kérjük, megadott elérhetőségeit ellenőrizze!

A próbalátogatás feltételei és ára klubonként eltérő.

Akciós ajánlataikról a jövőben tájékoztassanak 
Súgó
Küldés
X

UGYE NEM SZERETNE LEMARADNI EGYEDI ÉS LIMITÁLT AJÁNLATAINKRÓL? 

Iratkozzon fel hírlevelünkre, ami legkedvezőbb árakat, bérlet és napijegy újdonságokat, masszázs és Day SPA programokat gyűjti egy csokorba és juttatja el egyenesen Önnek. 

Ha nem járt még Premier Fitness klubban, itt kedvezményes próbalátogatásra is regisztrálhat: