Danubius Hotel Helia Budapest
  hírlevél
Akciós ajánlatok - Hírlevél
cégeknek kedvezmények klubkereső órarend kereső

Danubius Hotel Helia

Kárpát utca 62-64., 1133 Budapest, Magyarország, Telefon: +36 1 889-5820, E-mail: helia.fitness@danubiushotels.com

Instruktorok

LOVASI TIBOR

Lovasi Tibor vagyok, testnevelő tanár, egészséges életmód szakember.

Gyermekkorom óta életem szerves részét képezi a sport.

Célom jó példával elől járni, ismereteimet, tapasztalataimat megosztani, tudásom és képességeim hasznosításával segítséget nyújtani embertársaim számára.

Úgy vélem, az egyik legnagyobb kincs a jó egészség - ahogy a régi mondás is tartja. Az egészség igazi értékét pedig akkor ismerjük fel, amikor már nincs. Ezért van kiemelt szerepe az egészségfejlesztésnek, egészségmegőrzésnek, és az egészséges életre nevelésnek.

Elengedhetetlen, hogy az emberek megismerjék azt, hogy milyen összefüggés van az életmód, a viselkedés, és az egészségi állapot között.

Ezért tartom fontosnak, hogy korszerű ismeretekkel és azok gyakorlásához szükséges készségekkel és jártasságokkal segítsem társadalmunk minden korosztályát az egészségük védelme érdekében.


HORVÁTH LÁSZLÓ

Életem a középiskolában a színház közelébe került, ahol kiderült, hogy tehetséges előadó művészeti képességeim vannak. A tánc, mozgás és prózai tanulmányaim és előadásaim életem meghatározó részei voltak az elmúlt tizenhét évben Ez idő alatt a sport végig alapot és hátteret nyújtott. Ezért jutottam arra az elhatározásra, hogy ezt kell átadnom inkább. A TKBF buddhista tanító és vallásfilozófiai tanulmányaim alatt a BSZSZ sportoktatói szakára jártam, ahol a TF jól képzett tanáraitól is tanultam.

Rendszerem annyiban tér el a szokványos csoportfoglalkozásoktól és személyi edzéstől, hogy az egész embert, a személyiséget próbálom empatikusan „gondozni”, és segíteni neki a TEST ÖRÖMÉNEK megtapasztalásában és annak ERŐSEBBÉ, HAJLÉKONYABBÁ és TUDATOSABBÁ tevésében.

Évek óta tartok testerősítő, Pilates és hajlékonyságfejlesztő órákat, fogyasztó és relaxációs tréningeket. Nagy hangsúlyt kap az ízületek kímélésével történő erőgyakorlatok végrehajtása. Ennek tapasztalatait mélyítettem tovább és szeretném mindenkinek megadni a lehetőséget, hogy ebben a nem könnyű életvitelű világunkban öröm legyen a testünk-tudatunk képzése és fejlesztése.


BERECZ ÉVA

Berecz Éva vagyok, életvidám, ambiciózus, nyugodt embernek tartom magam. Nagyon könnyen barátkozom, hamar beilleszkedek új társaságokba, nyitott személyiség vagyok.

Gyermekkorom óta rajongok a sportokért, 11 évig versenyszerűen atlétikáztam.
Alapdiplomámat az ELTE-n, mesterdiplomámat a Testnevelési Egyetemen szereztem.

Szeretek emberek között és emberekkel dolgozni. Sport múltamnak köszönhetően nem idegen tőlem a csapatmunka. Szeretem a kihívásokat, célom, hogy minden korosztály megtalálja a sportban az örömét.


SZABÓ ANDRÁS

A nevem Szabó András. Testnevelő tanár és úszóedző. Mégis igazán az Olimpiai Taekwondoban találtam meg magam.
Rohanó társadalmunk gátat szab a teljes életnek. Ugyanis a sportról a legkönnyebb lemondanunk, pedig a teljes élet alapja a testmozgás. A célom és a dolgom nem csak a saját napirendem bázisává tenni, hanem minél több embernek, aki éppenséggel elfelejti ezt. Hiszen mindenki tudja, de van úgy, hogy nincs, aki emlékeztessen.

A sportbeli célok megvalósításához szívesen nyújtok segítséget, legyen az technikai, taktikai vagy szellemi. Akik idáig követték, azok sikeresen el is érték, amire vágytak. Bár az emberek szeretnek nagyot álmodni kicsi önbizalommal, ami persze a feladáshoz vezet. Éppen ezért a kedvenc motivációm: A több nem mindig jobb!

A Danubius Premier Fitness bérletek a fitness állapotfelmérést és edzésterv készítését magukban foglalják. Amennyiben Ön bérletes vendégünk, bármikor foglalhat időpontot az edzőkkel való konzultációra. Forduljon bizalommal a klubokban dolgozó szakemberekhez.

Nem járt még klubunkban?

Foglaljon ingyenes fitness állapotfelmérésre időpontot kollégánkhoz!

Látogató neve*
Látogató e-mailje*
Telefonszám*
Vendégek száma*
Tervezett időpont*
Hol hallott a klubokról? 
Preferált klub
Danubius Hotel Helia

*A Danubius Hotel Helia szállodában kedvezményes próbalátogatás 1.900 Ft / fő áron vehető igénybe előzetes regisztráció és időpont-egyeztetést követően.

A próbalátogatás 2019. december 3. - 2020. január 17. között felújítás miatt szünetel.  

Időpont-egyeztetést telefonon is megteheti, kontakt személyért klikkeljen ide!

Akciós ajánlataikról a jövőben tájékoztassanak 
Kárpát utca 62-64., 1133 Budapest, Magyarország, Telefon: +36 1 889-5820
E-mail: helia.fitness@danubiushotels.com,
GPS Koordináták: N 47°31'32" E 19°3'21"
 

SZÉP kártya | Árajánlatkérés | Bérletigénylés | Danubius termékek | Támogatóink | A-tól Z-ig | Törzsvendégprogram | Egészség kalkulátorok |
Válassza az egészséget  | KedvezményekFÓRUM | Adatvédelem | ÁSZF | Karrier | Kapcsolat | Hírlevél feliratkozás

© Danubius Zrt. 1051 Budapest, Szent István tér 11. info.premier@danubiushotels.com
Az Ön neve*
E-mail*
Telefonszám*
Preferált klub*
Kedvezményes próbalátogatáson szeretnék részt venni 

Kedvezményes próbalátogatáson értékesítőinkkel történt előzetes időpont egyeztetést követően vehet részt.
A kedvezményes próbalátogatás időpontjával kapcsolatban telefonon keressük fel.
Kérjük, megadott elérhetőségeit ellenőrizze!

A próbalátogatás feltételei és ára klubonként eltérő.

Akciós ajánlataikról a jövőben tájékoztassanak 
Súgó
Küldés
X

UGYE NEM SZERETNE LEMARADNI EGYEDI ÉS LIMITÁLT AJÁNLATAINKRÓL? 

Iratkozzon fel hírlevelünkre, ami legkedvezőbb árakat, bérlet és napijegy újdonságokat, masszázs és Day SPA programokat gyűjti egy csokorba és juttatja el egyenesen Önnek. 

Ha nem járt még Premier Fitness klubban, itt kedvezményes próbalátogatásra is regisztrálhat: