Danubius Health Spa Resort Margitsziget Budapest
  hírlevél
Akciós ajánlatok - Hírlevél
cégeknek kedvezmények klubkereső órarend kereső

Danubius Health Spa Resort Margitsziget

Margitsziget , 1007 Budapest, Magyarország, Telefon: +36 1 889-4737, E-mail: hajnalka.magyar@danubiushotels.com

Bemutatkozás


A "Danubius Premier" Margitsziget márkanév alatt valósult meg Budapest egyik exkluzív fitness centruma, amely 400 m2-en, gyönyörű, a Margitszigetre nyíló panorámával várja vendégeit. A korszerűen felszerelt, legmagasabb igényeket is kielégítő centrum célja a fizikai és lelki egészség megteremtése és megőrzése.

Danubius Premier Fitness Club vendégeként javíthatják az állóképességüket, személyi edzők segítségét kérhetik és részt vehetnek aerobik-órákon. Szakképzett fitness instruktorok segítségével Ön az általános erőnlét és állóképesség növelése mellett, a test mozgékonyságát, hajlékonyságát is fokozhatja, egy előzetes állapot felmérés és konzultáció után elkészült, személyre szabott edzésterv segítségével.

A szálloda gyógyászati részlege komplex gyógykúrákat és frissítő wellness kezeléseket kínál. A kezelésekhez az 1000 méter mélyről feltörő 70 C°-os vizet alkalmazzák, melynek gyógyító hatása bizonyított.

Az igény szerinti folyamatos orvosi kontrollt, a nálunk működő dietetikus, kardiológus, belgyógyász, reumatológus, illetve sebész orvosok biztosítják, valamint a szakképzett gyógytornászaink segítsége is igénybe vehető.

Fedett úszómedence, termálfürdő, élményfürdő, tornamedence, súlyfürdő, szabadtéri úszómedence, szaunák szolgálják a vendégek teljes kikapcsolódását.

Az Emporium Szépségszalonban magas színvonalú kozmetikai-, pihentető- és lazító, valamint kéz- és lábápolási kezelések bőséges választéka, valamint pedikűr, manikűr és fodrászati szolgáltatások vehetők igénybe.

A fitness és wellness centrum szállásfoglalás nélkül is igénybe vehető napijeggyel vagy több alkalomra szóló bérletekkel.

Bérlet és napijegy árak

Nyitvatartás

Minden nap: 6.30 - 21.30 óráig

Napozóterasz nyitva tartás szezonálisan: 10.00-18.00 óráig

2019 Húsvéti időszak
2019. április 21-i, vasárnapi órarend szerinti foglalkozások elmaradnak, helyette április 20-án, szombaton kerülnek megtartásra a vasárnap megszokott csoportos tornák.

Hölgyek órája

Igény szerint hölgyek hetente 3 alkalommal egy-egy órára kizárólagosan használhatják a termálmedencéket:
Hétfő/Szerda/Péntek 12:00 – 13:00
A változtatás jogát a Premier Fitness fenntartja. 

Megközelíthetőség:

Autóval az Árpád híd felől
Tömegközlekedéssel, a 26-os busszal az Árpád híd, vagy a Nyugati pályaudvar felől. (Halastó/Szállodák megálló.)


Parkolási lehetőség:

A Budapest Közlekedési Központ által üzemeltetett fizetős, szabadtéri parkolóban, vagy a szálloda garázsában bérlet váltható, vagy a parkolási sorompónál a "Hotel" gomb megnyomásával kapott parkolási jeggyel, a szálloda recepcióján rendezhető a parkolás költsége.

A Fitness centrum Budapesten, a margitszigeti spa hotelben található, a Danubius Health Spa Resort Margitsziget-ben

Margitsziget , 1007 Budapest, Magyarország, Telefon: +36 1 889-4737
E-mail: hajnalka.magyar@danubiushotels.com ,
GPS Koordináták: N 47°32'1" E 19°3'10"
 

SZÉP kártya | Árajánlatkérés | Bérletigénylés | Danubius termékek | Támogatóink | A-tól Z-ig | Törzsvendégprogram | Egészség kalkulátorok |
Válassza az egészséget  | KedvezményekFÓRUM | Adatvédelem | ÁSZF | Karrier | Kapcsolat

© Danubius Zrt. 1051 Budapest, Szent István tér 11. info.premier@danubiushotels.com