Thermal Margaret Island Ensana Health Spa Hotel  Budapest
  hírlevél
Akciós ajánlatok - Hírlevél
cégeknek kedvezmények klubkereső órarend kereső

Thermal Margaret Island Ensana Health Spa Hotel

Margitsziget , 1007 Budapest, Magyarország, Telefon: +36 1 889-4737, E-mail: hmagyar@hu.ensanahotels.com

Instruktorok
 


DEÁK DÓRA

Deák Dóra vagyok, fitness instruktor.
A mozgás gyermekkorom óta az életem szerves részét képezi. Versenyszerűen ritmikus gimnasztikáztam 11 évig majd oktattam további 5 évig. Emellett úsztam, hip-hop táncoltam és lehetőségem volt belekóstolni a színházi tánc világába is. Később pedig a fitness lett a hobbim és a hivatásom is egyben.

Hiszek benne, hogy a sport örömforrás lehet mindenki számára, nemtől és kortól függetlenül. A rendszeres testmozgást sosem késő elkezdeni, ezt szeretném tudatosítani mindenkiben. Célom, hogy minél több emberrel sikerüljön megszerettetnem a sportot, felhívjam a figyelmüket a táplálkozás fontosságára és ezáltal javítsak az életminőségükön.

PETŐDI SZANDRA

A sport már kisgyermek korom óta jelen van az életemben. 10 évig versenyszerűen akrobatikus rock and roll-oztam. Tesnevelés-tánctagozatos Gimnáziumban végeztem, ahol többféle táncstílussal megismerkedtem. Ballett, néptánc, stepp, akrobatika, modern tánc, társastánc mozdulatait sajátítottam el gimnáziumi éveim alatt. A tánc az a mozgásstílus mely nélkül elképzelhetetlen lenne az életem. 

Sokat köszönhetek a táncnak, hiszen megtanított rendszert építeni az életemben, megtanított csapatban dolgozni. Összpontosításra, küzdésre és alkalmazkodásra nevelt. 10 éve oktatok aquafitnesst és 6 éve fitness, erősítő, gerinc torna órákat. Jelenleg harmadéves gyógytornász szakos hallgató vagyok. Állandóan képzem magamat különböző tanfolyamokkal. Számomra nagyon fontos az új irányzatok elsajátítása és tovább adása az emberek számára. Szeretném megmutatni vendégeimnek a mozgás örömét, szenvedélyét és kialakítani a helyes testtartást. Számomra a sport, a tánc oktatása hivatás és egyben szenvedély. Sosem késő elkezdeni a sportot.HORVÁTH LÁSZLÓ


Életem a középiskolában a színház közelébe került, ahol kiderült, hogy tehetséges előadó művészeti képességeim vannak. A tánc, mozgás és prózai tanulmányaim és előadásaim életem meghatározó részei voltak az elmúlt tizenhét évben. Ez idő alatt a sport végig alapot és hátteret nyújtott. Ezért jutottam arra az elhatározásra, hogy ezt kell átadnom inkább. A TKBF buddhista tanító és vallásfilozófiai tanulmányaim alatt a BSZSZ sportoktatói szakára jártam, ahol a TF jól képzett tanáraitól is tanultam.

Rendszerem annyiban tér el a szokványos csoportfoglalkozásoktól és személyi edzéstől, hogy az egész embert, a személyiséget próbálom empatikusan „gondozni”, és segíteni neki a TEST ÖRÖMÉNEK megtapasztalásában és annak ERŐSEBBÉ, HAJLÉKONYABBÁ és TUDATOSABBÁ tevésében.

Évek óta tartok testerősítő, Pilates és hajlékonyságfejlesztő órákat, fogyasztó és relaxációs tréningeket. Nagy hangsúlyt kap az ízületek kímélésével történő erőgyakorlatok végrehajtása. Ennek tapasztalatait mélyítettem tovább és szeretném mindenkinek megadni a lehetőséget, hogy ebben a nem könnyű életvitelű világunkban öröm legyen a testünk-tudatunk képzése és fejlesztése.

A Danubius Premier Fitness bérletek a fitness állapotfelmérést és edzésterv készítését magukban foglalják.
Amennyiben Ön bérletes vendégünk, bármikor foglalhat időpontot az edzőkkel való konzultációra. Forduljon bizalommal a klubokban dolgozó szakemberekhez.

Nem járt még klubunkban?

Foglaljon ingyenes fitness állapotfelmérésre időpontot kollégánkhoz!

Látogató neve*
Látogató e-mailje*
Telefonszám*
Vendégek száma*
Tervezett időpont*
Hol hallott a klubokról? 
Preferált klub
Thermal Margaret Island Ensana Health Spa Hotel

*A Thermal Margaret Island Ensana Health Spa Hotel fitness, wellness részlegének kedvezményes próbalátogatása online foglalással 4.000 Ft / fő áron biztosított. Az online regisztrációt követően telefonon felkeressük a próbalátogatás időpontjának megerősítése céljából, ezt követően kiállítjuk az Ön személyes, sorszámozott próbalátogatói voucherét, amit e-mailen továbbítunk Önnek. Ezt kérjük, nyomtassa ki és hozza magával a próbalátogatásra.
A próbalátogatási ajánlat sorszámozott visszaigazoló voucher nélkül érvénytelen.

Online próbalátogatási regisztrációt hétköznapokon 9.00-16.00 óra között fogadunk és próbalátogatói vouchert is csak ez alatt az időszak alatt áll módunkban kiállítani, előzetes telefonos időpont egyeztetést követően.

A kontakt személy telefonos elérhetőségeihez klikkeljen ide!

Akciós ajánlataikról a jövőben tájékoztassanak 
Margitsziget , 1007 Budapest, Magyarország, Telefon: +36 1 889-4737
E-mail: hmagyar@hu.ensanahotels.com,
GPS Koordináták: N 47°32'1" E 19°3'10"
 

SZÉP kártya | Árajánlatkérés | Bérletigénylés | Danubius termékek | Támogatóink | A-tól Z-ig | Törzsvendégprogram | Egészség kalkulátorok |
Válassza az egészséget  | KedvezményekFÓRUM | Adatvédelem | ÁSZF | Karrier | Kapcsolat | Hírlevél feliratkozás

© Danubius Zrt. 1051 Budapest, Szent István tér 11. info.premier@danubiushotels.com
Az Ön neve*
E-mail*
Telefonszám*
Preferált klub*
Kedvezményes próbalátogatáson szeretnék részt venni 

Kedvezményes próbalátogatáson értékesítőinkkel történt előzetes időpont egyeztetést követően vehet részt.
A kedvezményes próbalátogatás időpontjával kapcsolatban telefonon keressük fel.
Kérjük, megadott elérhetőségeit ellenőrizze!

A próbalátogatás feltételei és ára klubonként eltérő.

Akciós ajánlataikról a jövőben tájékoztassanak 
Súgó
Küldés
X

UGYE NEM SZERETNE LEMARADNI EGYEDI ÉS LIMITÁLT AJÁNLATAINKRÓL? 

Iratkozzon fel hírlevelünkre, ami legkedvezőbb árakat, bérlet és napijegy újdonságokat, masszázs és Day SPA programokat gyűjti egy csokorba és juttatja el egyenesen Önnek. 

Ha nem járt még Premier Fitness klubban, itt kedvezményes próbalátogatásra is regisztrálhat: