Danubius Hotel Arena Budapest
  hírlevél
Akciós ajánlatok - Hírlevél
cégeknek kedvezmények klubkereső órarend kereső

Danubius Hotel Arena

Ifjúság útja 1-3., 1148 Budapest, Magyarország, Telefon: +36 1 889-5282, E-mail: arena.fitness@danubiushotels.com

Házirend

KLUBSZABÁLYZAT

1.     Tagság:

1.1    A Danubius Premier Klub tagjai egy tagsági kártyát kapnak, amelyet a Klub recepcióján érkezéskor kell felmutatni.
1.2    A tagság személyre szól, nem lehet másnak kölcsön adni, vagy más személyre átruházni. Azok a tagok, akik átadják kártyájukat egy harmadik személynek, tagságukat kártérítés nélkül elveszítik.
1.3    Csak 16 éven felüliek lehetnek tagok.
1.4    A tagsági díjat ki kell fizetni, függetlenül attól, hogy használja-e a tag a létesítményt. A fizetési módozatokat az árlista tartalmazza.
1.5    Amennyiben a tag úgy dönt, hogy felmondja tagságát, sajnos nem áll módunkban visszafizetni a befizetett összeget.
1.6    Nem áll módunkban, hogy a tagoknak szekrényt tartsunk fent. Fenntartjuk a jogot, hogy biztonsági okokból időközönként megvizsgáljuk azok tartalmát.
1.7    A tagságot nem áll módunkban sem egészségügyi okokra (pl: terhesség, betegség stb.), sem külföldi tartózkodásra, sem egyéb okokra tekintettel meghosszabbítani.
1.8    A Danubius Premier Klub lehetőséget biztosít vendégeinek a fitness terem, az uszoda és a szauna használatára, valamint az aerobik órákon való részvételre. Az órarendben szereplő aqua fitness órákon a maximális létszám 12 fő, amelyekre a regisztráció kötelező. A regisztráció minden héten hétfőn reggel 6.30-kor indul, az adott hét óráira. Regisztrálni személyesen és telefonon lehetséges.
1.9    A Klubban 16 éves kor alatti gyermekek csak szülői felügyelet mellett tartózkodhatnak.

2.    Viselkedés:

2.1    A Danubius Premier Klub egész területén tilos a dohányzás és a létesítményen kívül eső szolgáltatónál vásárolt termékek helyszíni fogyasztása.
2.2    A Danubius Premier Klub alapelve, hogy minden vendég megfelelő sportöltözéket  és tiszta talpú sportcipőt viseljen a fitness teremben. Fürdőruhában, félmeztelenül, papucsban, zokniban vagy mezítláb a fitness termet nem használhatják. Törölköző használata ajánlott.
2.3    Egészségügyi és higiéniai szempontból kérjük, hogy zuhanyozzon le, mielőtt belép az uszoda vagy a szauna területére. Fürdő területén fürdőruha, úszónadrág használata kötelező. A fürdő területére utcai cipőben nem lehet belépni, illetve törékeny tárgyat bevinni tilos.
2.4    A Danubius Premier Klub szolgáltatásait nem vehetik igénybe alkohol,          narkotikum és egyéb viselkedést befolyásoló készítmények hatása alatt álló személyek.
2.5    A Danubius Premier Klubban tartózkodó vendégek törekedjenek arra, hogy viselkedésükkel (pl. hangoskodás) ne zavarják a többi vendég nyugalmát.
2.6    A medencébe ugrálni tilos! A medencében egy időben max. 12 fő tartózkodhat.
2.7    A Danubius Premier Klub szolgáltatásait igénybe vevő vendégek kötelesek betartani a Klub Házirendjében foglaltakat

3.    Felelősség

3.1    A Danubius Premier Klub nem vállal felelősséget azokért a károkért, amelyeket a tag, illetve a tag vendégének személyes tulajdonában keletkeznek a klub területén, továbbá nem vállal felelősséget azok elvesztéséért. Lehetőséget biztosítunk a tagok értéktárgyainak széfben történő térítésmentes elhelyezésére.
3.2    Sem a Danubius Premier Klub, sem a Danubius Premier Klub alkalmazottai nem tehetők felelőssé a Danubius Premier Klubban, a Danubius Premier Klub szolgáltatásainak, illetve eszközeinek nem rendeltetésszerű használatából adódó sérülésekért.
3.3    A Danubius Premier Klub szolgáltatásainak igénybevétele előtt ki kell tölteni az Alkalmassági Kérdőívet. Ha az Alkalmassági Kérdőívben szereplő betegségeken – cukorbetegség, szívbetegség, alacsony-, vagy magas vérnyomás – kívül egyéb problémája van, illetve terhesség esetén ajánlatos orvos tanácsát kikérni, mely szolgáltatásokat, illetve eszközöket szabad használnia.
3.4    Mindenki, aki igénybe veszi a szolgáltatásokat, el kell olvasnia a szauna és a szolárium mellett kifüggesztett Egészségügyi és biztonsági tudnivalókat és azokat be is kell tartania.
3.5    Fenntartjuk az ár-, órarend-, oktatók változtatásának jogát.

Ifjúság útja 1-3., 1148 Budapest, Magyarország, Telefon: +36 1 889-5282
E-mail: arena.fitness@danubiushotels.com,
GPS Koordináták: N 47°30'2" E 19°6'14"
 

SZÉP kártya | Árajánlatkérés | Bérletigénylés | Danubius termékek | Támogatóink | A-tól Z-ig | Törzsvendégprogram | Egészség kalkulátorok |
Válassza az egészséget  | KedvezményekFÓRUM | Adatvédelem | ÁSZF | Karrier | Kapcsolat

© Danubius Zrt. 1051 Budapest, Szent István tér 11. info.premier@danubiushotels.com