Danubius Hotel Arena Budapest
  hírlevél
Akciós ajánlatok - Hírlevél
cégeknek kedvezmények klubkereső órarend kereső

Danubius Hotel Arena

Ifjúság útja 1-3., 1148 Budapest, Magyarország, Telefon: +36 1 889-5282, E-mail: arena.fitness@danubiushotels.com

Házirend

KLUBSZABÁLYZAT

1.     Tagság:

1.1    A Danubius Premier Klub tagjai egy tagsági kártyát kapnak, amelyet a Klub recepcióján érkezéskor kell felmutatni.
1.2    A tagság személyre szól, nem lehet másnak kölcsön adni, vagy más személyre átruházni. Azok a tagok, akik átadják kártyájukat egy harmadik személynek, tagságukat kártérítés nélkül elveszítik.
1.3    Csak 16 éven felüliek lehetnek tagok.
1.4    A tagsági díjat ki kell fizetni, függetlenül attól, hogy használja-e a tag a létesítményt. A fizetési módozatokat az árlista tartalmazza.
1.5    Amennyiben a tag úgy dönt, hogy felmondja tagságát, sajnos nem áll módunkban visszafizetni a befizetett összeget.
1.6    Nem áll módunkban, hogy a tagoknak szekrényt tartsunk fent. Fenntartjuk a jogot, hogy biztonsági okokból időközönként megvizsgáljuk azok tartalmát.
1.7    A tagságot nem áll módunkban sem egészségügyi okokra (pl: terhesség, betegség stb.), sem külföldi tartózkodásra, sem egyéb okokra tekintettel meghosszabbítani.
1.8    A Danubius Premier Klub lehetőséget biztosít vendégeinek a fitness terem, az uszoda és a szauna használatára, valamint az aerobik órákon való részvételre. Az órarendben szereplő aqua fitness órákon a maximális létszám 12 fő, amelyekre a regisztráció kötelező. A regisztráció minden héten hétfőn reggel 6.30-kor indul, az adott hét óráira. Regisztrálni személyesen és telefonon lehetséges.
1.9    A Klubban 16 éves kor alatti gyermekek csak szülői felügyelet mellett tartózkodhatnak.

2.    Viselkedés:

2.1    A Danubius Premier Klub egész területén tilos a dohányzás és a létesítményen kívül eső szolgáltatónál vásárolt termékek helyszíni fogyasztása.
2.2    A Danubius Premier Klub alapelve, hogy minden vendég megfelelő sportöltözéket  és tiszta talpú sportcipőt viseljen a fitness teremben. Fürdőruhában, félmeztelenül, papucsban, zokniban vagy mezítláb a fitness termet nem használhatják. Törölköző használata ajánlott.
2.3    Egészségügyi és higiéniai szempontból kérjük, hogy zuhanyozzon le, mielőtt belép az uszoda vagy a szauna területére. Fürdő területén fürdőruha, úszónadrág használata kötelező. A fürdő területére utcai cipőben nem lehet belépni, illetve törékeny tárgyat bevinni tilos.
2.4    A Danubius Premier Klub szolgáltatásait nem vehetik igénybe alkohol,          narkotikum és egyéb viselkedést befolyásoló készítmények hatása alatt álló személyek.
2.5    A Danubius Premier Klubban tartózkodó vendégek törekedjenek arra, hogy viselkedésükkel (pl. hangoskodás) ne zavarják a többi vendég nyugalmát.
2.6    A medencébe ugrálni tilos! A medencében egy időben max. 12 fő tartózkodhat.
2.7    A Danubius Premier Klub szolgáltatásait igénybe vevő vendégek kötelesek betartani a Klub Házirendjében foglaltakat

3.    Felelősség

3.1    A Danubius Premier Klub nem vállal felelősséget azokért a károkért, amelyeket a tag, illetve a tag vendégének személyes tulajdonában keletkeznek a klub területén, továbbá nem vállal felelősséget azok elvesztéséért. Lehetőséget biztosítunk a tagok értéktárgyainak széfben történő térítésmentes elhelyezésére.
3.2    Sem a Danubius Premier Klub, sem a Danubius Premier Klub alkalmazottai nem tehetők felelőssé a Danubius Premier Klubban, a Danubius Premier Klub szolgáltatásainak, illetve eszközeinek nem rendeltetésszerű használatából adódó sérülésekért.
3.3    A Danubius Premier Klub szolgáltatásainak igénybevétele előtt ki kell tölteni az Alkalmassági Kérdőívet. Ha az Alkalmassági Kérdőívben szereplő betegségeken – cukorbetegség, szívbetegség, alacsony-, vagy magas vérnyomás – kívül egyéb problémája van, illetve terhesség esetén ajánlatos orvos tanácsát kikérni, mely szolgáltatásokat, illetve eszközöket szabad használnia.
3.4    Mindenki, aki igénybe veszi a szolgáltatásokat, el kell olvasnia a szauna és a szolárium mellett kifüggesztett Egészségügyi és biztonsági tudnivalókat és azokat be is kell tartania.
3.5    Fenntartjuk az ár-, órarend-, oktatók változtatásának jogát.

Ifjúság útja 1-3., 1148 Budapest, Magyarország, Telefon: +36 1 889-5282
E-mail: arena.fitness@danubiushotels.com,
GPS Koordináták: N 47°30'2" E 19°6'14"
 

SZÉP kártya | Árajánlatkérés | Bérletigénylés | Danubius termékek | Támogatóink | A-tól Z-ig | Törzsvendégprogram | Egészség kalkulátorok |
Válassza az egészséget  | KedvezményekFÓRUM | Adatvédelem | ÁSZF | Karrier | Kapcsolat | Hírlevél feliratkozás

© Danubius Zrt. 1051 Budapest, Szent István tér 11. info.premier@danubiushotels.com
Az Ön neve*
E-mail*
Telefonszám*
Preferált klub*
Kedvezményes próbalátogatáson szeretnék részt venni 

Kedvezményes próbalátogatáson értékesítőinkkel történt előzetes időpont egyeztetést követően vehet részt.
A kedvezményes próbalátogatás időpontjával kapcsolatban telefonon keressük fel.
Kérjük, megadott elérhetőségeit ellenőrizze!

A próbalátogatás feltételei és ára klubonként eltérő.

Akciós ajánlataikról a jövőben tájékoztassanak 
Súgó
Küldés
X

UGYE NEM SZERETNE LEMARADNI EGYEDI ÉS LIMITÁLT AJÁNLATAINKRÓL? 

Iratkozzon fel hírlevelünkre, ami legkedvezőbb árakat, bérlet és napijegy újdonságokat, masszázs és Day SPA programokat gyűjti egy csokorba és juttatja el egyenesen Önnek. 

Ha nem járt még Premier Fitness klubban, itt kedvezményes próbalátogatásra is regisztrálhat: