Danubius Health Spa Resort Margitsziget Budapest
  hírlevél
Akciós ajánlatok - Hírlevél
cégeknek kedvezmények klubkereső órarend kereső

Danubius Health Spa Resort Margitsziget

Margitsziget , 1007 Budapest, Magyarország, Telefon: +36 1 889-4737, E-mail: hajnalka.magyar@danubiushotels.com

Wellness kezelések

Sportolás után üdítő élmény bármely wellness testkezelés,
válogasson kedve szerint a SPA-ban elérhető kínálatból:


’DANUBIUS MAGIC’ – MELEGOLAJOS MÉCSESMASSZÁZS
Ezt a varázslatos kényeztető kezelést különleges, kifejezetten az olaj könnyű adagolására tervezett kerámia kiöntőben lévő, gyertya állagú masszázsolajjal végezzük, mely több varázslatos illatban létezik. A kezelés megkezdése előtt vendégeink maguk választhatják ki a számukra legmegfelelőbb illatot. A szilárd pálmaolaj a melegítés hatására folyékonnyá válik, lehetővé téve kellemesen meleg használatát. A gyertya állagú masszázsolaj kiváló bőrpuhító és bőrvédő hatású. A kezelés végére a bőr bársonyosan puha, rugalmas és kellemes illatúvá válik, míg a szervezetet fizikailag, energetikailag és szellemileg is feltöltődik.
Időtartam: 50 perc – 19.000 HUF

’DANUBIUS GOLD MAGIC’ – MELEGOLAJOS MÉCSESMASSZÁZS

Aromacsészénk argánolajat és aranyport tartalmaz, amely a meggyújtást követően, a szemünk láttára változik folyékony arannyá. Ezt a felmelegített „folyékony aranyat” páratlan masszázsmozdulatokkal ötvözve kényeztetjük vendégeinket a kezelés alatt. A bőrtápláló argánolajat 80 százalékos esszenciális zsírsav- és magas E-vitamin tartalma teszi különlegessé. Növeli a bőr oxigénellátottságát, biztosítja a bőr rugalmasságát, regeneráló, szabadgyök-megkötő és segít helyreállítani a bőr hidratáltságát. A folyékony arany simogató melege és parfümös illata elvarázsol mindenkit. Használata után - mintha Kleopátra szentélyéből lépnénk ki – a bőr selymes tapintásúvá, igézően vonzóvá, aranylóan csillogóvá és illatossá válik.
Időtartam: 50 perc - 21.000 HUF

BŐRTÁPLÁLÓ CSOKOLÁDÉ - MÉZ MASSZÁZS
Ebben az egyetlen kezelésben ötvözzük a hagyományos szárazkefe masszázs, valamint a csokoládé-méz relaxáló masszázs áldásos hatásait. A szárazkefe masszázs radírozó, vérbőségfokozó hatása előkészíti a bőrt a speciális csokoládés-mézes masszázs gél bőrtápláló összetevőinek, felvételére. A kezelés teljes testre valamint kívánság szerint a has területére is kiterjed. (A has területének ápolása csak ajánlott, kérjük, előre jelezze, ha nem szeretné igénybe venni.) Hagyományos szárazkefe masszázs gyors, intenzív mozdulataival kezdjük a kezelést. Az így előkészített bőrre felvitt csokoládés-mézes masszázs gél hatékonyan fejti ki bőrtápláló, antioxidáns hatását, míg a lágy ugyanakkor mély, simító mozdulatokkal végzett relaxációs masszázs a teljes ellazulásáról gondoskodik. A speciális csokoládés-mézes masszázs gél különlegessége abban rejlik, hogy víz hozzáadásával lágy emulzióvá válik, mely hosszantartó masszázst biztosít anélkül, hogy zsírfényt hagyna a bőrön vagy a textílián. A kezelést követően legalább három órát tartózkodjon az uszodától és a vizes kezelésektől, hogy a termék maximálisan kifejthesse jótékony bőrápoló hatását. Bőre nemcsak bársonyosan simává, de ellenállhatatlan csokoládé illatúvá válik a kezelés végére!
Időtartam: 50 perc – 18.500 HUF

ROYAL NÉGYKEZES MASSZÁZS
Egyedülálló kezelés, melyben egyszerre, egy időben, két masszőr, négy kéz, szinkronban végzi a kényeztető, relaxáló egész testmasszázst. 40 perc alatt vendégeinket fejtetőtől egészen a lábujjakig átmasszírozzuk. A kezelés relaxáló fej – nyak masszázs és vele egy időben talpmasszázzsal kezdődik. Ezt követi az összehangolt, relaxáló szinkron masszázs elölről, majd hátulról. Végül a vállöv és a talp együtt, egy időben történő összehangolt masszázsa koronázza meg az igazi spa élményt. A kezelés végén a páratlan élmény összes jótékony hatása érezhető lesz. Kipihentnek, feltöltöttnek és könnyűnek érzi  magát a kezelés után.
Időtartam: 40 perc – 35.000 HUF

THAI MASSZÁZS
Gyökerei az ősi Indiába nyúlnak vissza. A masszázs hatása elsősorban az energiarendszer kiegyensúlyozásában rejlik. A masszázs az izmok nyomásával, nyújtásával a szabad energiaáramlást igyekszik biztosítani. Sajátossága, hogy a thai masszőrök ujjaikon kívül kézfejüket, könyöküket, térdüket és lábukat is használják az élettani pontok masszírozása során. A masszázs rendkívüli hatékonyságát a különböző testrészek sajátos kimozgatásával, kiropogtatásával fokozzák. Fizikai és pszichés értelemben a fájdalmak és merevségek oldása, a rugalmas, hajlékony, elengedett állapot létrehozása a cél. Másszőreink Thaiföld legjobb massázsiskoláiban sajátítják el ma is a thaimasszázs évszázados titkait és fogásait. Ez egy olyan száraz (olaj nélküli) kezelés, amely vékony anyagú masszázsruhán keresztül, matracon, a földön történik.
Időtartam: 15 400 HUF / 50 perc 19 800 HUF/80 perc

DE LUXE MASSZÁZS
Az 50 percig tartó, illóolajokkal (borsmenta, citromolaj, rozmaring) kiegészített frissítő masszázs a megújulás valódi élményét nyújtja, hiszen megszünteti a fáradt izmok feszességét, a vér- és nyirokkeringés fokozásával segíti a szervezetben lerakódott salakanyagok kiürülését.
Időtartam: 50 perc - 17.500 HUF

DOLCE VITA MASSZÁZS
A kezelés egy lassú, simító mozdulatokból álló, ellazító hatású illóolajokkal kombinált relaxáló aromamasszázzsal kezdődik (lásd: Relaxáló aromamasszázs). Ezt követi a 20 perces forró-guriga hátmasszázs (lásd: Forró-guriga – lazító hátmasszázs), melyet két feltekert és forró vízbe merített törölköző segítségével végeznek. A masszázs a hátra terjed ki: a masszőr a törölközők melegét használja ki, miközben a törölközőket speciális görgetési technikával, egyetlen határozott mozdulattal végiggörgeti a nyakon, a vállakon és a háton, le egészen a keresztcsontig. A kezelés relaxáló hátmasszázzsal ér véget. A kétféle kezelés együttesen fokozza az izmok rugalmasságát, javítja a vérkeringést, oldja a hátban felgyűlt érzelmi stresszt, és megszünteti a feszültséget és fájdalmat. Időtartam: 50 perc – 16.500 HUF

RELAXÁCIÓS ARC- és FEJMASSZÁZS
Az akupresszúrás nyomáspontokon finom pumpáló mozdulatokat végeznek, végighaladva az arcon, a fejen, a nyakon és a stressz hatására fájdalmasan feszülő vállövi izmokon. A gyengéd, mégis határozott mozdulatok finoman oldják a feszültséget. A kezelés ajánlott egy stresszes nap végén, illetve hosszú utazás vagy számítógépes munkavégzés miatti fájó nyak esetén. Időtartam: 15 perc (és utána 5 perc pihenés) 7 200 HUF

SZÁRAZ KEFEMASSZÁZS
A félkemény sörtéjű kefével végzett simító mozdulatok hatására javul a bőr vérkeringése, egyúttal szinte leradírozzák a felső, elhalt hámsejteket, amitől a bőr kisimul és alkalmassá válik pakolások, krémek teljesebb befogadására. Máj- és veseműködést fokozó hatása miatt alkalmazható méregtelenítő és cellulitisz elleni kezelések részeként is.
Időtartam: 20 perc – 8.000 HUF

FRISSÍTŐ VAGY RELAXÁLÓ AROMA MASSZÁZS
Lassú, finom, simító mozdulatoké a főszerep, melyek oldják a stressz által okozott izomfeszességet. A kezelés során relaxáló olajkeveréket használnak, melyek a bőrön át felszívódva kiválóan kiegészítik a masszázs nyugtató hatását. Alkalmas az ízületek és szövetek merevségének csökkentésére, az izmok rugalmasságának fokozására, a vérkeringés javítására és a felhalmozódott feszültségek oldására. A masszázs időtartamát a vendég határozza meg: általában 20 perces időszakok vásárolhatók, melyek kívánság szerint meghosszabbíthatók. Időtartam: 20 perc – 8.000 HUF

FORRÓ-GURIGA HÁTMASSZÁZS
A masszőr két feltekert és meleg vízbe mártott törölközőt speciális technikával, határozott mozdulatokkal végiggörget a nyakon, a vállakon és a háton, le egészen a keresztcsontig. A törölközők melegét használjuk a hátizom merevség és a hátfájás megszüntetésére. Alkalmazható más standard masszázstechnikák helyett, illetve más relaxációs és masszázstechnikák kiegészítésére (lásd: Dolce vita masszázs).
Időtartam: 15 perc (és utána 5 perc pihenés) – 7.500 HUF

SHIATSU
Régi, hagyományos japán gyógyító módszer, melyet könnyű öltözékben, a földön végeznek. (A shiatsu jelentése japánul: ujjal való nyomás.) Elve, hogy a betegség a csatornák elzáródásának vagy az energia egyenlőtlen áramlásának az eredménye, és a masszázs célja ennek helyreállítása. A gyúrásra és dörzsölésre épülő nyugati masszázstól eltérően az itt használt technika a nyomás és a nyújtás. A masszőr a tenyerét, ujjait, öklét, könyökét, térdét és lábát használja a test akupunktúra-pontjain, követve a meridiánokat, azaz energiaáramlási útvonalaknak tartott vonalakat. Eredményesen használható számos betegség, különösen a légzési és emésztési problémák és fejfájás esetén.
Időtartam: 50 perc – 16.000 HUF/ - 75 perc - 20.000 HUF

LÁVAKÖVES MASSZÁZS
Különleges illóolajak, felmelegített lávakövek és simító, gyengéd mozdulatok… Évezredes keleti hagyományok mai változata. A kövek sokáig megtartják hőmérsékletüket, így az illóolajak könnyebben jutnak be a felhevített bőrbe. A kövekkel végzett masszázst lágy, simító mozdulatokkal végzett beolajozás előzi meg, majd levezetésként a meleg köveket a test fontos energiapontjaira helyezik, és rövid időre otthagyják. Jótékony hatású hátfájdalmak, rossz vérkeringés és stressz esetén.
Időtartam: 50 perc – 18.000 HUF / 75perc – 23.300 HUF

TALPMASSZÁZS
Nem azonos a talpreflex masszázzsal Gyengéd, általános jellegű kényeztetés a megfáradt, cipőbe zárt láb számára, melyben a svédmasszázs technikákat a lábfejre, bokára és a lábujjakra koncentrálják. Javítja a vérkeringést és segíti a lábfej és a boka környékének ellazulását, valamint feszültségoldó hatása is van. Javasolt nehéz nap vagy fárasztó utazás után.
Időtartam: 20 perc – 8.000 HUF / 40perc – 13.000 HUF

EGYÉNI FÜRDŐK

A kellemesen meleg víz nyugtató érintése, gyengéden masszírozó hatása és a különböző hozzá adott illóolajak kiválóan oldják a stresszt. Ha azt szeretnénk, hogy a kimerült, fáradt test új erőre kapjon, akkor frissítő fürdőolajat vagy növényi kivonatokat adunk a vízhez, melyek a bőrön át felszívódva és az orron át belélegezve jutnak a szervezetbe, amelyet felfrissítenek és energiával töltenek fel. A fürdőt ajánlott összekapcsolni masszázzsal vagy más wellness kezeléssel.

KESERÉDES SÖRÖS FÜRDŐ
Időtartam: 20 perc – egyéni vagy páros fürdő 7.000 HUF

VÖRÖSBOROS FÜRDŐ ANTI - CELLULIT HATÁSSAL
Időtartam: 20 perc – egyéni vagy páros fürdő 7.000 HUF

FRISSÍTÔ AROMAFÜRDÔ
Időtartam: 20 perc – egyéni vagy páros fürdő 7.000 HUF

RELAXÁLÓ vagy  FRISSÍTŐ AROMAFÜRDÔ
Időtartam: 20 perc – egyéni vagy páros fürdő 7.000 HUF

KLEOPÁTRA FÜRDŐ
Időtartam: 20 perc – egyéni vagy páros fürdő 7.000 HUF

Időpont foglalással, további kérdéseivel kapcsolatban, kérjük hívja a Spa recepciót a 889-4737 telefonszámon, vagy az thmgyogy@danubiushotels.com e-mail címen.


Margitsziget , 1007 Budapest, Magyarország, Telefon: +36 1 889-4737
E-mail: hajnalka.magyar@danubiushotels.com ,
GPS Koordináták: N 47°32'1" E 19°3'10"
 

SZÉP kártya | Árajánlatkérés | Bérletigénylés | Danubius termékek | Támogatóink | A-tól Z-ig | Törzsvendégprogram | Egészség kalkulátorok |
Válassza az egészséget  | KedvezményekFÓRUM | Adatvédelem | ÁSZF | Karrier | Kapcsolat

© Danubius Zrt. 1051 Budapest, Szent István tér 11. info.premier@danubiushotels.com